Verenigingsreizen

Gepubliceerd door Alex op

(voor iedereen, maar met korting en voorrang voor leden van de Dutch Mancunians)

We organiseren zo’n 4 keer per seizoen een geheel verzorgde verenigingsreis naar Old Trafford. Zodra bekend is naar welke wedstrijden we de verenigingsreizen organiseren wordt dat per nieuwsbrief en op Facebook en Twitter bekend gemaakt. De leden van de Dutch Mancunians krijgen natuurlijk zowel voorrang als korting bij deze verenigingsreizen.

Losse wedstrijdkaarten

(alleen voor leden van zowel One United als de Dutch Mancunians)

Daarnaast is het voor Dutch Mancunians die ook lid zijn van One United ook mogelijk om kaarten aan te vragen voor thuiswedstrijden van de Premier League (met uitzondering van de verenigingsreizen).

Je kan kiezen uit drie opties:

 • Je bent van de Dutch Mancunians, maar niet van One United.
  • Je kan helaas geen kaarten voor competitiewedstrijden aanvragen, wel voor bekerwedstrijden. (Voor toelichting, zie hieronder)
 • Je wordt lid van de Dutch Mancunians en tevens van One United Light.
  • Je kan je opgeven voor verenigingsreizen. Wel geldt dat je vooraf geen garantie kan krijgen dat je kaarten kan krijgen, om de simpele reden dat er de mogelijkheid is dat meer Dutch Mancunians mee willen gaan dan mee kunnen met de reis.
  • Je kan nu ook kaarten voor andere thuiswedstrijden aanvragen. Wel geldt dat je vooraf geen garantie kan krijgen dat je kaarten kan krijgen, om de simpele reden dat Old Trafford voor alle wedstrijden van United uitverkocht is.
  • Je ontvangt een One United Membership kaart
 • Je wordt lid van de Dutch Mancunians en tevens van One United Full.
  • Je kan je opgeven voor verenigingsreizen. Wel geldt dat je vooraf geen garantie kan krijgen dat je kaarten kan krijgen, om de simpele reden dat er de mogelijkheid is dat meer Dutch Mancunians mee willen gaan dan mee kunnen met de reis.
  • Je kan nu ook kaarten voor andere thuiswedstrijden aanvragen. Wel geldt dat je vooraf geen garantie kan krijgen dat je kaarten kan krijgen, om de simpele reden dat Old Trafford voor alle wedstrijden van United uitverkocht is.
  • Je ontvangt een One United Membership kaart en een uitgebreid Membership pakket.

Champions League, League Cup en FA Cup

Voor Champions League, League Cup en FA Cup kunnen ook kaarten worden aangevraagd (ook voor leden die geen One United lid zijn!!). Wil je dus met een eigen groep kennissen naar b.v. één van de Champions League thuiswedstrijden, vraag dit dan aan bij Dennis van der Vin.

Uiteraard is dit van toepassing voor zover er kaarten beschikbaar zijn en moge het duidelijk zijn dat naarmate kwart-, halve en/of finales worden bereikt de beschikbaarheid minder wordt.Voor vragen kunnen jullie Dennis bereiken op dennis@dutch-mancunians.nl

Categorieën: Match tickets